Owner 5100

kr. 39,95

Worm. Luksus ormekrog med lang skaft og 2 modhager lige under øjet til at holde din orm på plads på krogen. Har lige øje og cuttingpoint spids. Det er str 2 fra venstre og op til str 3/0 længst til højre. Krogene er vist på millimeterpapir…. Læs mere her

SKU: 54261
Tags:

Beskrivelse

Owner 5100 fakta

  • Navn: Owner 5100
  • Mærke: Owner
  • Pris: Kr. 39.95
  • Kategori:

Owner 5100 fra Owner

Owner 5100 er en af mange varer her på shoppen og findes i den altid eftertragtede varekategori . Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Owner 5100 online hos webshoppen Fiskegrej.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være dette produkt. Købes der ind i online webshops sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Du finder Wiggler Krebseruse her.

Owner 5100 til dine eventyr

Shoppes der produkter online, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Owner 5100”