Rio Fly Line Cleaning Kit

(73 customer reviews)
kr. 139,00

Renser og plejer fluelinen. Får desuden linen til at skyde længere. Smør linen ind, vent 5 minutter og rens efter med en blød klud…. Læs mere her

SKU: 43586
Categorys:
Tags:

Beskrivelse

Rio Fly Line Cleaning Kit fakta

  • Navn: Rio Fly Line Cleaning Kit
  • Mærke: Rio
  • Pris: Kr. 139.00
  • Kategori: Produkter > Fluegrej > Tilbehør

Rio Fly Line Cleaning Kit fra Rio

Rio Fly Line Cleaning Kit kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Produkter > Fluegrej > Tilbehør. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Rio Fly Line Cleaning Kit online hos webshoppen Fiskegrej.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være produktet er på siden. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Du finder Wiggler Krebseruse her.

Rio Fly Line Cleaning Kit til dine eventyr

Når webshops leverer dine produkter, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

73 reviews for Rio Fly Line Cleaning Kit

4.1 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rio Fly Line Cleaning Kit”