Kinetic Bunnie Sea Paddletail 100 Gr Swarthy – Softbait

(95 customer reviews)
kr. 69,00

Perfekt torskejig Realistisk baitfish profil med padle hale Blyfri zinkhoved / siliciumhus 3D holografiske øjne Rullesvømning Forrigget… Læs mere her

SKU: DK1197v10946
Categorys: ,
Tags:

Beskrivelse

Kinetic Bunnie Sea Paddletail 100 Gr Swarthy – Softbait fakta

  • Navn: Kinetic Bunnie Sea Paddletail 100 Gr Swarthy – Softbait
  • Mærke: Kinetic
  • Pris: Kr. 72.50
  • Kategori: Endegrej > Softbait

Kinetic Bunnie Sea Paddletail 100 Gr Swarthy – Softbait fra Kinetic

Kinetic Bunnie Sea Paddletail 100 Gr Swarthy – Softbait ligger på hylden i det store sortiment der er i den godt sælgende kategori Endegrej > Softbait. Du får også hele hele 100 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Kinetic Bunnie Sea Paddletail 100 Gr Swarthy – Softbait ved den velkendte shop Fisk på krogen, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, det kan jo passende være denne vare. Når der handles i webshop sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Kinetic Bunnie Sea Paddletail 100 Gr Swarthy – Softbait med 100 dages returret

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er der bedre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

95 reviews for Kinetic Bunnie Sea Paddletail 100 Gr Swarthy – Softbait

4.4 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinetic Bunnie Sea Paddletail 100 Gr Swarthy – Softbait”