Seatosummit Reactor Mummy Liner Black

(67 customer reviews)
kr. 499,00

Fantastisk varmeforstærker til soveposen i strækbar Thermolite® hulfiber, som tilfører op til 8C til soveposen. Mummy facon med snørrelukning i hætte. Tåler maskinvask. Leveres i Ultra-Sil® stuff sack. SPECIFIKATIONER Materiale: 80g/m2 Thermolite… Læs mere her

Beskrivelse

Seatosummit Reactor Mummy Liner Black fakta

  • Navn: Seatosummit Reactor Mummy Liner Black
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 399.00
  • Kategori: Produkter > Tilbehør andet > Outdoor > Øvrige

Seatosummit Reactor Mummy Liner Black fra

Seatosummit Reactor Mummy Liner Black fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores varekategori Produkter > Tilbehør andet > Outdoor > Øvrige. Når du bestiller her får du lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Seatosummit Reactor Mummy Liner Black ved den velkendte shop Fiskegrej.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg dette produkt. Når du handler online er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Du finder Wiggler Krebseruse her.

Seatosummit Reactor Mummy Liner Black til dine eventyr

Køber du produkter i forskellige webshops, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

67 reviews for Seatosummit Reactor Mummy Liner Black

4.6 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Seatosummit Reactor Mummy Liner Black”