De fleste bestiller hos internet handler

En lang række internet foretagender yder nu til dags diverse muligheder for fragt. En af de mest almindelige er for nærværende udleveringssteder, fordi du dermed nemt kan hente dine produkter lige når det passer dig. Denne er altså rigtig smertefri, og ofte endvidere den billigste mulighed for fragt.

Du bør lige så vel overveje at få pakken sendt hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Fragttypen er sædvanligvis en smule mindre prisbillig, men omvendt meget let. Den mest betalelige mulighed for levering vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, men den løsning stiller krav om at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-forhandlerens hjemsted.

Størstedelen af internet handler tilbyder levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varer, men vær vagtsom da det regnes ud fra at ordren indsendes før et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få ordren ud af døren inden de lageransatte drager hjemad.

Enkelte online forretninger tilbyder fragt uden betaling, men oftest er det forbeholdt når man shopper for en fastsat pris. Alternativt skal man udse dig den mindst kostelige leveringsudgave, hvilket oftest – ligegyldigt om du opholder sig nær København, Grenaa eller Lemvig – er at få dem til at levere din pakke til en pakkeshop.

Flere online virksomheder tilbyder levering uden gebyr

Det er jo efterhånden virkelig smertefrit for almindelige mennesker at sammenholde priser hos diverse internet outlets og derved har mange online butikker været nødt til at nedsætte priserne på mange af deres produkter – til børn, og endvidere også til herrer og damer – betragteligt, og endda nogle gange garantere gratis levering.

Derfor kan det alligevel være gunstigt at granske forskellige online forretninger efter tilbud inden du gennemfører din handel, sådan at du er garanteret at få fat i den billigste pris.

Man må dog være opmærksom på, at hvis en e-forretning forhandler et produkt for en udsalgspris der virker ekstraordinært overkommelig, burde det undertiden være et tegn på en snydagtig online virksomhed. Kortbetalinger er dog inkluderet i et reglement, der begunstiger en imod svindlende internet outlets.

Vi tilråder bestillinger med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du overveje et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, hvis du agter at afdrage pengene af flere omgange.

Inden folk handler hos en shop burde man i og for sig have øje for netbutikkens vilkår, dog er det undertiden ikke super spændende.

Et nemt alternativ kunne måske være at finde ud af om online firmaet er e-mærket, som generelt er et tegn på at webbutikken retter sig efter de danske retningslinjer, udover at e-handlen undertiden vurderes af fagmænd der er meget bekendte med lovene på området. Det giver dig chance for en håndsrækning, såfremt du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med dit indkøb.

Trustpilot præsterer forholdsvis habile muligheder

Trustpilot tilbyder dig uden sammenligning fornemme løsninger til at se nøjere på en længere række forhenværende kunders kritik og herved foreslåes det, at du sonderer online virksomhedens kritik forinden du bestiller.

Facebook præsterer for øvrigt i højeste grad anstændige løsninger til at få indsigt i online firmaets troværdighed. Her er der mange netbutikker hvor man kan formulere en vurdering af virksomhedens service, hvilket desuden må benyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Vores side er finansieret af annoncer. Vi har et tæt samarbejde med en gruppe webshops da vi præsenterer deres produkter, og tager imod honorar hvis de personer vi sender videre laver et køb.

«
»